FC Utrecht
FC Utrecht - © FOXSports.NL

FC Utrecht bij winst in Europa League naar Polen of Noorwegen

14 juli 2017
Als Utrecht de derde voorronde van de Europa League haalt, speelt het tegen Lech Poznan of FK Haugesund.

FC Utrecht moet zich nog voor de derde voorronde zien te plaatsen. Het team van trainer Erik ten Hag speelde donderdag met 0-0 gelijk tegen Valletta.

De voetbalclub uit Malta komt komende week naar Nederland voor de return. Het duel is in Waalwijk. Utrecht moet uitwijken vanwege het Europees kampioenschap voor vrouwen, dat onder meer in de Galgenwaard wordt afgewerkt. Als Utrecht wint, is Lech Poznan of FK Haugesund de volgende tegenstander. Haugesund, een club uit Noorwegen, versloeg donderdag de Polen met 3-2. 

De eerste wedstrijden van de derde voorronde van de Europa League worden gespeeld op donderdag 27 juli, de returns op 3 augustus. PSV en Utrecht (als Valletta wordt verslagen) beginnen allebei met een thuisduel. Die vrijdag erna wordt geloot voor de play-offs, die later in augustus op het programma staan. De winnaars van de play-offs gaan naar het hoofdtoernooi van de Europa League. De Nederlandse bekerwinnaar Vitesse is al zeker van een plaats in het hoofdtoernooi. (FOX Sports/ANP)

Nouri overgebracht naar Amsterdam

14 juli 2017
Nouri overgebracht naar Amsterdam
Abdelhak Nouri is vrijdag vanuit Oostenrijk teruggevlogen naar Amsterdam. De voetballer van Ajax is opgenomen in een ziekenhuis in de hoofdstad,...