Memphis
Memphis - © Pro Shots

Memphis en Tete winnen met Lyon van Celtic

15 juli 2017
Olympique Lyon heeft zaterdag in een oefenwedstrijd in Schotland met ruime cijfers gewonnen van Celtic (0-4). Alle vier de doelpunten vielen in de tweede helft.

De Ivoriaan Maxwel Cornet en de Fransen Myziane Maolida, Nabil Fekir en Amine Gouiri waren verantwoordelijk voor de goals.

Memphis Depay speelde de eerste 45 minuten. De van Ajax overgekomen Kenny Tete kwam in de tweede helft in actie, net als Bertrand Traoré die afgelopen seizoen ook in Amsterdam speelde.

Bij Celtic, dat het afgelopen voetbaljaargang in Schotland alle prijzen won, begon keeper Dorus de Vries in de basis. De 36-jarige Beverwijker, die in het verleden voor ADO Den Haag het doel verdedigde, hield knap de nul en werd in de rust vervangen.

Dinsdag speelt Lyon thuis een oefenduel tegen Ajax. De Amsterdammers hebben een hectische week achter de rug, maar moeten zich ook voorbereiden op de kwalificatiewedstrijden in de Champions League. (FOX Sports/ANP)

AC Milan haalt ook Biglia binnen

15 juli 2017
AC Milan haalt ook Biglia binnen
AC Milan blijft maar actief op de transfermarkt. De Italiaanse club, sinds kort in Chinese handen, verzekerde zich zaterdag ook van de komst...