Ridgeciano Haps
Ridgeciano Haps - © Pro Shots

Defensieve dubbelslag Feyenoord met Haps en St. Juste

18 juli 2017
Feyenoord heeft de komst van Ridgeciano Haps en Jeremiah St. Juste afgerond. Daarmee heeft de club de twee gewenste defensieve versterkingen binnen.

Haps komt voor een bedrag van zes miljoen euro over van AZ, terwijl St. Juste de overstap maakt van sc Heerenveen en vierenhalf miljoen euro kost.

De 24-jarige Haps tekent voor vijf jaar in De Kuip en moet Terence Kongolo (AS Monaco) doen vergeten, terwijl St. Juste (20), voor vier jaar tekent. 

"Op zijn positie is Ridgeciano een van de beste spelers van Nederland, zowel aanvallend als verdedigend," zegt technisch directeur Martin van Geel. "Dat heeft hij niet alleen in de Eredivisie maar ook in de Europa League laten zien. We zijn dan ook blij dat we hem nog ruim voor de start van het seizoen hebben kunnen vastleggen."

St. Juste
"We halen met Jeremiah een zeer talentvolle jongen binnen die dus al de nodige ervaring heeft, maar de komende jaren ook nog enorm kan doorgroeien," aldus Van Geel.

"Naast centraal in de verdediging kan Jeremiah eventueel ook als verdedigende middenvelder uit de voeten. Voor een trainer is het altijd prettig als spelers op meerdere posities kunnen spelen." (FOX Sports)