Joost Luiten
Joost Luiten - © Pro Shots

Luiten herpakt zich op Brits Open

22 juli 2017
Joost Luiten heeft zaterdag tijdens het Brits Open karakter getoond. De golfer zakte in Southport van de tiende naar de achttiende plaats, maar staat daarmee nog wel knap in de top twintig.

De 31-jarige Luiten begon dramatisch aan zijn derde golfronde op Royal Birkdale. Voor de eerste hole gebruikte hij zes slagen, twee boven par. Na de zesde hole had Luiten de opgelopen schade echter alweer weggewerkt.

Daarna bleef hij goed overeind en met een dagscore van 70 slagen (par) handhaafde hij zich voorlopig in de top twintig van de tussenstand. 

​Jordan Spieth
Jordan Spieth heeft zijn koppositie verstevigd. De 23-jarige Amerikaan heeft nu een voorsprong van drie slagen op de nummer twee, zijn landgenoot Matt Kuchar.

De beste ronde van de dag was van de Zuid-Afrikaan Branden Grace. Hij liep een ronde van 62 slagen, iets wat nog nooit eerder voorkwam op een van de vier ​Majors. (FOX Sports/ANP)

Hole-in-one voor Luiten

11 augustus 2017
Hole-in-one voor Luiten
Joost Luiten heeft donderdag tijdens de openingsdag van het US PGA Championship in Charlotte (North Carolina) een hole-in-one geslagen.

Gerelateerd