Club Brugge leek tegen Istanbul Basaksehir op weg naar een goede uitgangspositie om de Champions League-play-offs te halen. Maar na de uiteindelijke 3-3 wacht een lastige return.

Brugge leidde, mede dankzij een doelpunt van Stefano Denswil, al na iets meer dan een kwartier met 2-0. Nieuwkomer Dennis Bonaventure maakte er 1-0 van, waarna Denswil de marge vergrootte.

Club Brugge, met aanvoerder Ruud Vormer, kwam na rust steeds meer onder druk. Marcio Mossoró maakte er na een klein uur 2-1 van, vijf minuten later bracht Eljero Elia de stand op 2-2 met zijn eerste goal in Turkse dienst.

Een kwartier voor tijd was het zelfs 3-2 voor de Turken door opnieuw Mossoró. Een vrije trap van Denswil gaf Brugge nog enige hoop op een goede afloop volgende week in Istanbul.

Apoel Nicosia
Mario Been verloor met Apoel Nicosia de uitwedstrijd bij het Roemeense FC Viitorul Constanta (1-0). Cristian Ganea passeerde in de 75ste minuut doelman Boy Waterman. Been gaf aanvaller Lorenzo Ebecilio ook speeltijd. (FOX Sports/ANP)

Team USA wint de Gold Cup

27 juli 2017
Team USA wint de Gold Cup
De Verenigde Staten hebben voor de zesde keer de Gold Cup gewonnen. De ploeg van coach Bruce Arena versloeg Jamaica met 2-1 in de finale.