Bart Ramselaar (links)
Bart Ramselaar (links) - © Pro Shots

PSV en Augsburg scoren niet in oefenduel

6 augustus 2017
PSV en FC Augsburg hebben zondag niet kunnen scoren in een oefenwedstrijd. Het duel op de open dag van de Duitse club eindigde in 0-0.

Doelman Jeroen Zoet was de enige basisspeler bij PSV die donderdag ook aan de aftrap stond in Osijek, waar de club uit Eindhoven zich liet uitschakelen in de derde voorronde van de Europa League. Hij maakte in de rust plaats voor Yanick van Osch.

In de tweede helft verschenen Jorrit Hendrix, Hirving Lozano, Jürgen Locadia, Steven Bergwijn en Joshua Brenet op het veld voor PSV, dat in beide duels met NK Osijek ook niet wist scoren.

Davy Pröpper en Luuk de Jong reisden niet mee naar Augsburg. Volgens verschillende Engelse kranten staat Pröpper op het punt een contract te tekenen bij Brighton & Hove Albion, dat dit seizoen in de Premier League mag uitkomen. PSV zou 4 miljoen euro voor de middenvelder ontvangen.

Technisch manager Marcel Brands liet na de uitschakeling in de Europa League weten dat hij een gat van zo'n 5 miljoen euro op de begroting moet dichten. (FOX Sports/ANP)

Sneijder rondt transfer naar Nice af

6 augustus 2017
Sneijder rondt transfer naar Nice af
Wesley Sneijder staat voor een vervolg van zijn loopbaan bij OGC Nice. De recordinternational van Oranje kwam zondag aan in de Zuid-Franse stad...

Gerelateerd