Profcoach Elftal van de Week
Profcoach Elftal van de Week - © FOXSports.NL

Profcoach Elftal van de Week: Debutanten direct goud waard

15 augustus 2017
Wat een rentree van VVV-Venlo op het hoogste niveau. Na vier jaar afwezigheid werd Sparta met 3-0 verslagen. Tarik Tissoudali was met een goal en assist de grote man bij de Limburgers.

Het leverde de aanvallende middenvelder elf punten op. Samen met FC Utrecht-nieuwkomer Cyriel Dessers was Tissoudali daarmee de meest waardevolle speler van de eerste speelronde.

Slechts een kleine één procent van de Profcoach-deelnemers prees zich geluk met Tissoudali in de basiself, terwijl Dessers tot drie procent van de teams behoorde.

Twee goals van Mimoun Mahi (zes procent) weerhielden sc Heerenveen van een overwinning in een zinderende Derby van het Noorden (3-3). Groningen zal hopen het momentum vast te houden als het komend weekend op bezoek gaat bij Ajax, dat onderuit ging bij Heracles Almelo (2-1).

In de tweede speelronde gaat Feyenoord op bezoek bij stadsgenoot Excelsior. De landskampioen hoopt op een beter resultaat dan vorig seizoen, toen het met 3-0 klop kreeg en zodoende het kampioenschap een week moest uitstellen. Kan Jørgensen, door veertig procent van de Profcoach-spelers geselecteerd tijdens de eerste speelronde, net als afgelopen weekend het net vinden?

Koploper Vitesse wil de 4-1 zege op NAC een goed gevolg geven in het Parkstad Limburg Stadion bij Roda JC. Vorig jaar lukte dat (0-1), maar wie moet de goals maken nu Lewis Baker geen speler van de Arnhemmers meer is? (FOX Sports)