Diego Maradona
Diego Maradona - © FOXSports.NL

KampioensKoorts: win een clinic van Maradona!

19 augustus 2017
In het kader van de ultieme voorbereiding op KampioensKoorts 2018 bieden Keuken Kampioen en FOX Sports de amateurvoetballers in Nederland een kans op een unieke clinic onder leiding van niemand minder dan Diego Maradona!

In het programma De Eretribune, zaterdagavond vanaf 18.00 uur op FOX Sports 1, is de oproep van Diego Maradona te zien. Ook zendt FOX Sports een bijzonder interview uit dat Hélène Hendriks had met de legendarische voetballer.

Om kans te maken op deze ultieme seizoensvoorbereiding kunnen amateurvoetballers zich aanmelden via kampioenskoorts.nl.

Alex Tielbeke, commercieel directeur Eredivisie Media & Marketing: "FOX Sports draagt het Nederlands voetbal een warm hart toe, op alle niveaus. Dat we amateurvoetballers nu de mogelijkheid kunnen bieden met een van de grootste voetballers aller tijden te trainen, is een geweldige kans."

Doe mee en stem Teams die mee willen doen aan de actie, kunnen zich aanmelden op kampioenskoorts.nl. Het team dat de meeste stemmen binnenhaalt, wint.

Teams mogen zelf bepalen hoe ze die stemmen gaan binnenhalen bij hun achterban. Aanmelden en stemmen kan tot en met woensdag 23 augustus 2017 12:00 uur. 's Avonds wordt de winnaar van de training door Diego Maradona bekendgemaakt.

Achtergrond Keuken Kampioen en FOX Sports organiseerden eerder dit jaar al de campagne KampioensKoorts.

Meer dan 1.200 amateurteams uit Nederland streden in deze verkiezing mee om hun kampioenswedstrijd live op FOX Sports uitgezonden te krijgen.

Uiteindelijk won Be Quick Zutphen 2 deze hoofdprijs en was live te zien hoe zij het kampioenschap over de streep trokken met een 4-1 overwinning in de derby tegen FC Zutphen 4. (FOX Sports)