Phillip Cocu hoopt nog steeds op een nieuwe linksback. "We zijn nog steeds druk bezig", zei hij op een persconferentie in de aanloop naar het thuisduel van zondag met Roda JC.

"Veel meer versterkingen zijn financieel niet haalbaar. We kunnen geen gekke dingen doen. Nu de club gezond is, moeten we dat zo houden.''

Cocu heeft weinig alternatieven voor de positie links in de defensie na het vertrek van Jetro Willems. PSV is al een tijd bezig om de 23-jarige Douglas Santos van Hamburger SV over te nemen.

Luuk de Jong staat in de belangstelling van Bordeaux. De aanvaller trainde vrijdag nog gewoon mee met de selectie van PSV. "Als De Jong nog vertrekt, gaan we kijken of we ons nog kunnen versterken. Ik ben ervan overtuigd dat er aan het einde van de rit een selectie staat die meespeelt om het kampioenschap'', aldus Cocu, die vindt dat PSV het niet te makkelijk op moet nemen tegen Roda. "We weten dat wij het traditioneel lastig hebben tegen Roda JC. Wij zullen scherp moeten zijn.'' (FOX Sports/ANP)