Radja Nainggolan
Radja Nainggolan - © Pro Shots

Nainggolan ontkent uitspraken over einde interlandcarrière

26 augustus 2017
Radja Nainggolan zou zich niet langer beschikbaar stellen voor het Belgische elftal, meldt hij in Het Nieuwsblad. De international kwam later echter weer op zijn uitspraken terug.

De 29-jarige middenvelder van AS Roma zou het helemaal gehad hebben met bondscoach Roberto Martinez, die hem passeerde voor de komende WK-kwalificatiewedstrijden tegen Gibraltar en Griekenland.

“Ik stop, dit heeft geen zin meer”, zei Nainggolan zaterdag in Het Nieuwsblad.

Enkele uren na publicatie van het interview, nam hij echter zijn woorden weer terug via Twitter. "Als er iets officieel gezegd zal worden, zul je het wel van mij horen. Ben enkel teleurgesteld. Ik heb helemaal niets beslist."

Martinez presenteerde vrijdag een selectie van liefst 28 spelers, met Nainggolan als opvallendste afwezige. De sterke middenvelder is een gewaardeerde kracht bij AS Roma in de Serie A, maar de bondscoach van de 'Rode Duivels' denkt hem niet nodig te hebben.

Volgens Martinez was Nainggolan bij de vorige interlands niet gefocust en kwam de 29-voudig international te laat voor een bespreking.

“Ik doe altijd mijn best, lig goed in de groep. Toch is er altijd iets”, mopperde Nainggolan nog in Het Nieuwsblad. “Zo ga ik niet verder, ik stop ermee. Ik ben 29 jaar en ik laat me niet meer van hier naar ginder sturen. Spijtig, maar het is zo. Alles op Roma dan maar.''

Nainggolan speelt sinds januari 2014 in Rome. Eerder kwam hij uit voor Piacenza en Cagliari. (FOX Sports/ANP)

 

Gerelateerd