Mijn Moment.
Mijn Moment. - © FOXSports.NL

Lizzy IJsselsteijn trotse winnaar van Mijn Moment

8 september 2017
Lizzy IJsselsteijn is de trotse winnaar van Mijn Moment. De speelster van SV Donk trof doel na een mooie solo.

Lizzy, die uitkomt in de J09-1, staat haar mannetje tussen allemaal jongens en heeft een prachtige techniek, zoals de video ook aantoont. Ze kapt haar mannetje uit en maakt het geweldig af!

Als beloning is Lizzy zaterdag met haar hele team te gast bij Jan Joost van Gangelen in De Eretribune. Wil jij ook kans maken op deze prijzen stuur je foto of video in naar mijnmoment@foxsports.nl.

Mooiste voetbalmoment
Enkele seizoen geleden is FOX Sports met 'Mijn Moment' gestart. Een initiatief waarbij liefhebbers van het amateurvoetbal hun mooiste voetbalmoment kunnen insturen.

Deelnemers maken wekelijks kans op FOX Sports-tenues voor het hele team en ze mogen een bezoekje brengen aan de studio tijdens De Eretribune.

Voetbaldag met Kraay jr.
Maandelijks maken alle weekwinnaars ook kans op een FOX Sports-voetbaldag voor de hele club, onder leiding van niemand minder dan Hans Kraay jr.

FOX Sports wil op deze manier zijn liefde voor het Nederlandse voetbal tonen en iets terug doen voor het Nederlandse amateurvoetbal, daar waar het allemaal begint. (FOX Sports)