Trevor Siemian (rechts) viert zijn touchdown
Trevor Siemian (rechts) viert zijn touchdown - © ANP

Denver Broncos slaat slotoffensief Los Angeles Chargers af

12 september 2017
Denver Broncos heeft in zijn seizoensouverture ternauwernood een slotoffensief van Los Angeles Chargers onschadelijk gemaakt. De ploeg van de nieuwe coach Vance Joseph zegevierde uiteindelijk nipt met 24-21.

Er leek lange tijd geen vuiltje aan de lucht voor de Broncos, nadat Trevor Siemian de thuisploeg aan een geruststellende 24-7 voorsprong had geholpen. De quarterback combineerde met Bennie Fowler voor twee touchdowns en tekende zelf ook nog voor een maximale score.

De Chargers lieten zich echter niet kennen en kwamen in het laatste kwart via touchdowns van Keenan Allen en Travis Benjamin knap terug tot op drie punten.

Fieldgoal
Met een seconde op de klok kreeg Younghoe Koo vervolgens nog de kans om de ploegen op gelijke hoogte te schieten, maar zijn fieldgoal van 44 yards werd geblokt door Shelby Harris.

Het was een zuur moment voor Koo, die een moment eerder nog de bal tussen de palen had gemikt. Aangezien Joseph echter een time-out nam, moest de kicker het nogmaals proberen. In tweede instantie faalde Koo.

“Ik had nog twee time-outs en ik was niet van plan om deze op zak te houden”, legde Joseph uit bij ESPN. “Dus je zet die jongen even op ijs en je ziet wel hoe hij zal reageren.” (FOX Sports)