Ralph Lambers
Ralph Lambers - © FOXSports.NL

Ralph Lambers wint Mijn Moment met fraaie redding

15 september 2017
Ralph Lambers is de gelukkige winnaar van Mijn Moment. Met een prachtige redding hield de jonge doelman van Schoonhoven JO9-2 zijn ploeg op de been.

Ralph hield zijn goede vriend van scoren af, nadat die een van zijn ploeggenoten had verschalkt met een panna. Met een uiterste krachtsinspanning tikte hij het schot van de Feyenoorder op de paal. 

Als beloning is heel Schoonhoven JO9-2 zaterdag te gast bij Jan Joost van Gangelen in De Eretribune. Wil jij ook kans maken op deze prijzen stuur je foto of video in naar mijnmoment@foxsports.nl.

Mooiste voetbalmoment
Enkele seizoen geleden is FOX Sports met 'Mijn Moment' gestart. Een initiatief waarbij liefhebbers van het amateurvoetbal hun mooiste voetbalmoment kunnen insturen.

Deelnemers maken wekelijks kans op FOX Sports-tenues voor het hele team en ze mogen een bezoekje brengen aan de studio tijdens De Eretribune.

Voetbaldag met Kraay jr.
Maandelijks maken alle weekwinnaars ook kans op een FOX Sports-voetbaldag voor de hele club, onder leiding van niemand minder dan Hans Kraay jr.

FOX Sports wil op deze manier zijn liefde voor het Nederlandse voetbal tonen en iets terug doen voor het Nederlandse amateurvoetbal, daar waar het allemaal begint. (FOX Sports)