Ricardo Kishna weet nog niet hoe ernstig de knieblessure is die hij zondag opliep, maar de aanvaller van ADO Den Haag gaat er alles aan doen om wederom terug te komen.

"Wat het ook mag zijn, ik ga heel hard vechten en knokken om zo snel mogelijk terug te zijn", zei Kishna tegen ADO TV. De 22-jarige Hagenaar laat een scan maken van zijn linkerknie, om vast te stellen wat de schade precies is.

Kishna kwam in de competitiewedstrijd tegen zijn oude club Ajax na 55 minuten binnen de lijnen. Binnen twintig minuten verliet hij huilend per brancard het veld.

"De bal rolde richting de zijlijn. Ik wilde die aanvaller van Ajax met mijn linkerbeen blokken, maar hij liep tegen mijn knie aan, niet echt hard. Mijn voet bleef staan in het gras en ik voelde gelijk dat die knie erdoorheen klapte. De pijn zakte wel gelijk weg, maar ik moet eerlijk zijn tegen mezelf. Ik weet dat er iets niet goed zit."

De vleugelspits heeft een verleden met zware knieblessures. Kishna laat zich dit seizoen door Lazio aan ADO verhuren. Hij hoopte in Den Haag weer veel speeltijd op te doen. (ANP)