Eric Ebron scoort een touchdown voor de Lions
Eric Ebron scoort een touchdown voor de Lions - © ANP

Ploeterende Giants-aanval loopt zich ook stuk op Lions

19 september 2017
De aanval van de New York Giants blijft teleurstellend presteren. Tegen de Detroit Lions werd opnieuw niet meer gescoord dan twintig punten: 10-24.

In hun seizoensopener tegen de Dallas Cowboys waren de Giants slechts goed voor drie punten, maar maandagnacht was het dus niet veel beter.

Met vorig seizoen erbij slagen sterspeler Odell Beckham Jr. en consorten er al acht wedstrijden op rij niet in meer dan twintig gescoorde punten te halen.

Receiver Brandon Marshall was na de nederlaag tegen de Lions de gebeten hond. Marshall liet een ogenschijnlijke zekere vangbal uit zijn handen stuiteren, diep op de vijandelijke helft.

Hadden de Giants een touchdown gescoord dan was de stand zo goed als gelijk, nu liepen de bezoekers kort daarna uit naar een onoverbrugbare voorsprong.

Ook Beckham Jr. kon nog niet imponeren. De receiver miste de clash met de Cowboys vanwege een enkelblessure en oogde een week later nog niet honderd procent fit. (FOX Sports)

Rams winnen in thriller van 49ers

22 september 2017
Rams winnen in thriller van 49ers
Los Angeles Rams heeft San Francisco 49ers in een boeiend duel met 41-39 verslagen. De grote man in Levi's Stadium in San Francisco was Rams-quarterback...

Gerelateerd