Xander Bogaerts (midden) viert de winnende klap van Andrew Benintendi (rechts)
Xander Bogaerts (midden) viert de winnende klap van Andrew Benintendi (rechts) - © ANP

Bogaerts belangrijk voor veerkrachtige Boston Red Sox

19 september 2017
Boston Red Sox heeft na een knappe comeback Baltimore Orioles verslagen. De ploeg van Xander Bogaerts was uiteindelijk na elf innings met 8-10 te sterk voor het team van Jonathan Schoop.

De Red Sox keken na vier innings nog tegen een 6-1 achterstand aan, maar draaiden in het volgende bedrijf met zes runs de zaken om: 6-7.

Bogaerts, die al een keer over de thuisplaat was gekomen, tekende even later met een homerun ook nog voor de 8-8.

De op Aruba geboren korte stop bracht in de tweede extra inning opnieuw een belangrijk punt binnen. Op een honkslag van Andrew Benintendi scoorden Bogaerts en Blake Swihart, waarna de Orioles in de gelijkmakende slagbeurt geen antwoord meer paraat hadden.

Bogaerts eindigde de wedstrijd met een hit, drie runs en een binnengeslagen punt. Collega-international Schoop van Baltimore was goed voor één RBI.

Met de zege behield American League East-koploper Boston (86-64) de voorsprong van drie duels op naaste belager New York Yankees (83-67). De Yankees waren met 2-1 te sterk voor Minnesota Twins. (FOX Sports)

Recordaantal homeruns in MLB

20 september 2017
Recordaantal homeruns in MLB
De Major League is bezig aan een historische jaargang. Met nog twaalf dagen te gaan in het reguliere seizoen werd dinsdagnacht al het recordaantal...