André Onana, Donny van de Beek en Amin Younes hoeven woensdag niet met Ajax tegen Scheveningen in de KNVB Beker uit te komen. Trainer Marcel Keizer heeft besloten om de drie spelers rust te geven.

Ook Mateo Cassierra, goed op dreef bij Jong Ajax, krijgt geen kans tegen de amateurs die in de derde divisie zaterdag uitkomen. Daley Sinkgraven is nog altijd geblesseerd.

Gelet op zijn selectie stelt Keizer geen tweede elftal op. Dat deed zijn voorganger Peter Bosz vorig jaar wel in het bekertoernooi. Ajax, toen nog wel actief in de Europa League, werd toen met veel jeugdspelers in de achtste finales uitgeschakeld door SC Cambuur.

“Als je Europees speelt, dan heb je meer rust nodig”, verklaarde Keizer. “Nu kan ik binnen mijn eigen selectie een opstelling maken. We gaan zeker wisselen. Er zit een aantal ervaren jongens op de bank. Ik kan nu wisselen terwijl het elftal sterk blijft.” (ANP)

Zidane blijft Real Madrid trouw

19 september 2017
Zidane blijft Real Madrid trouw
Trainer Zinédine Zidane heeft zijn contract bij Real Madrid verlengd. De kampioen van Spanje heeft het nieuws alleen nog niet officieel naar...