Roy Hodgson denkt dat Crystal Palace de weg naar boven definitief heeft ingeslagen.

De trainer van de Londense club zei dat dinsdag na winst in de derde ronde van de League Cup op Huddersfield Town (1-0) dat eveneens uitkomt in de Premier League.

“Ik ben erg blij met de winst, en ook met ons veldspel in de eerste helft. Zeker na een week hard werken”, aldus de zeventigjarige Hodgson, die onlangs de ontslagen Frank de Boer opvolgde.

“Er is nog steeds veel werk te doen, vooral op tactisch gebied. We willen het niveau van de eerste helft een groter deel van de wedstrijd vasthouden. Het wordt een lang proces, maar ik zie licht aan het einde van de tunnel.”

Hodgson debuteerde zaterdag met een nederlaag in de competitie tegen Southampton. Crystal Palace is na vijf duels nog puntloos, en neemt het nu achtereenvolgens op tegen de topclubs Manchester United, Manchester City en Chelsea.

De Boer werd twee weken geleden ontslagen na een dienstverband van slechts 77 dagen. Zijn enige zege bij Palace was de 2-1 overwinning tegen Ipswich Town in de tweede ronde van de League Cup. (FOX Sports/ANP)