Quarterback Jared Goff geeft de bal aan runningback Todd Gurley
Quarterback Jared Goff geeft de bal aan runningback Todd Gurley - © ANP

Rams winnen in thriller van 49ers

22 september 2017
Los Angeles Rams heeft San Francisco 49ers in een boeiend duel met 41-39 verslagen. De grote man in Levi's Stadium in San Francisco was Rams-quarterback Jared Goff.

De tweedejaars spelverdeler gooide voor 292 yards, drie touchdowns en nul intercepties in wat zijn beste wedstrijd uit zijn carrière tot nu toe was.

Twee van die touchdown-passes gingen naar wide receiver Sammy Watkins, die voor het eerst sinds zijn overgang van Buffalo Bills naar LA liet zien dat de Rams een potentiële ster in huis hebben. De eerste pass voor een maximale score van Goff bereikte runningback Todd Gurley, die over de grond ook nog twee keer de bal in de endzone kreeg.

Fumbles
Het was echter niet alleen maar rozengeur en maneschijn voor de Rams. Drie keer lieten spelers van het team - dat in 2016 van St. Louis naar LA verhuisde - de bal uit hun handen glippen.

Daardoor bleef het lang spannend en kwamen de Niners bijna terug van een achterstand van zestien punten.

San Francisco vergat door te bijten en staat na drie speelronden nog steeds met lege handen. Quarterback Brian Hoyer werd op zijn eigen helft gesackt, waarna de Rams (twee gewonnen na drie wedstrijden) de zege konden veiligstellen. (FOX Sports)