Rafael Ruikes
Rafael Ruikes - © FOXSports.NL

Mijn Moment: Rafael Ruikes schiet prachtig raak!

22 september 2017
Rafael Ruikes, spelend bij De Treffers JO8-1, gaf de Eredivisie-spelers voor de nieuwe speelronde van dit weekend alvast het goede voorbeeld.

Zijn prachtige knal is deze week verkozen tot Mijn Moment. Dat kan Rafael lekker gaan delen met zijn volgers: maar liefst 63.000 heeft hij er op Instagram.

Als beloning is heel De Treffers JO8-1 uit Groesbeek zaterdag te gast bij De Eretribune. Wil jij ook kans maken op prijzen? Stuur dan een foto of video in naar mijnmoment@foxsports.nl.

Mooiste voetbalmoment
Enkele seizoenen geleden is FOX Sports met Mijn Moment gestart. Een initiatief waarbij liefhebbers van het amateurvoetbal hun mooiste voetbalmoment kunnen insturen.

Deelnemers maken wekelijks kans op FOX Sports-tenues voor het hele team en ze mogen een bezoekje brengen aan de studio tijdens De Eretribune.

Voetbaldag met Kraay jr.
Maandelijks maken alle weekwinnaars ook kans op een FOX Sports-voetbaldag voor de hele club, onder leiding van niemand minder dan Hans Kraay jr.

FOX Sports wil op deze manier zijn liefde voor het Nederlandse voetbal tonen en iets terug doen voor het Nederlandse amateurvoetbal, daar waar het allemaal begint. (FOX Sports)