Dak Prescott
Dak Prescott - © ANP

Prescott loodst Dallas Cowboys naar zege op Arizona Cardinals

26 september 2017
Dallas Cowboys heeft zich knap herpakt na de oorwassing bij Denver Broncos van vorige week. Aan de hand van quarterback Dak Prescott vertrok de ploeg met een 17-28 overwinning bij Arizona Cardinals.

Dallas, dat de seizoensouverture tegen New York Giants nog eenvoudig had gewonnen, kreeg vorige week van de Broncos met 42-17 op de broek. Prescott liet tegen de Cardinals echter zien dat de zware nederlaag een incident was.

De tweedejaars spelverdeler tekende tegen de Cardinals in het tweede kwart persoonlijk voor de eerste touchdown van de Cowboys, nadat hij met een fraaie snoekduik over twee man was gesprongen.

De 24-jarige Prescott vond vervolgens Dez Bryant en Brice Butler met twee accurate passes, waarna de wide receivers eveneens de end zone opzochten. Met nog vijf minuten op de klok maakte Ezekiel Elliott bij een 17-21 stand met een touchdown het karwei af.

Prescott was in totaal succesvol met dertien van zijn achttien passes en overbrugde 183 yards.

In de NFC East hebben de Cowboys, Philadelphia Eagles en Washington Redskins allemaal twee zeges en een nederlaag achter de naam staan. Hekkensluiter New York Giants wacht nog op zijn eerste punten. (FOX Sports)