Derek Carr
Derek Carr - © ANP

Dubbele klap voor Oakland Raiders bij Denver Broncos

2 oktober 2017
Oakland Raiders heeft zondagnacht een dubbele domper moeten incasseren. Niet alleen ging de ploeg voor de tweede keer op rij onderuit, quarterback Derek Carr moest het veld verlaten met een rugblessure.

Carr werd in het derde kwart van de 16-10 nederlaag bij Denver Broncos geraakt in zijn onderrug, waarna back-up EJ Manuel de taken moest overnemen.

“Ik heb even gekeken of de pijn wegtrok en de fysio is er ook mee bezig geweest, maar het was nog niet over”, verklaarde Carr naderhand bij NFL.com. “Ik zeg niet dat het volgende week nog steeds zo is, maar vandaag was het over en uit.”

Coach Jack Del Rio had er vertrouwen in dat de kwetsuur niet ernstig is. “Hij werd geraakt en kreeg volgens mij een spasme in zijn rug. Ik zag verder geen indicatie dat er echt iets mis is.”

Grootverdiener
Carr, die afgelopen juni de grootverdiener van de NFL werd met een contract ter waarde van 106 miljoen euro in vijf jaar tijd, verliet het veld met 143 overbrugde yards en een touchdown-pass achter zijn naam.

Reserve-quarterback Manuel bezorgde de Raiders twee minuten voor tijd nog bijna de zege, maar zijn pass op Amari Cooper werd vlak voor de end zone onderschept door Justin Simmons.

Het was de tweede achtereenvolgende zeperd voor Oakland na de 27-10 nederlaag tegen Washington Redskins. De eerste twee wedstrijden van het seizoen tegen Tennessee Titans en New York Jets werden wel in winst omgezet. (FOX Sports)

Gerelateerd