Romelu Lukaku is hersteld van een enkelblessure. De huidige topscorer van de Premier League kan daardoor met België meedoen in de afsluitende WK-kwalificatiewedstrijd tegen Cyprus, dinsdagavond in Brussel.

Bij de wedstrijd afgelopen zaterdag in en tegen Bosnië-Herzegovina (3-4) bleef de spits van Manchester United nog thuis.

Voor zowel groepswinnaar België als nummer vijf Cyprus staat er niets meer op het spel. De kans dat Lukaku de hele wedstrijd zal meedoen, is daarom niet zo groot.

In Sarajevo moest zijn clubgenoot Marouane Fellaini bovendien met een flinke knieblessure uitvallen. Bondscoach Roberto Martínez wil niet het risico lopen dat hij opnieuw een geblesseerde speler terug naar Manchester moet sturen.

"Met mijn collega José Mourinho heb ik nog geen contact gehad, maar wel met de medische staf van United. De relatie met de club is heel goed'', verzekerde Martínez.

Axel Witsel neemt in de middenlinie de positie van Fellaini in. Yannick Carrasco (geschorst) wordt vervangen door Nacer Chadli. Achterin krijgt Thomas Vermaelen (ex-Ajax) rust. (ANP)

Lozano keert terug met elleboogblessure

10 oktober 2017
Lozano keert terug met elleboogblessure
Hirving Lozano heeft tijdens de training bij het Mexicaanse voetbalelftal een elleboogblessure opgelopen en mist daardoor de laatste WK-kwalificatiewedstrijd...