Lionel Messi (links) feliciteert Andrés Iniesta
Lionel Messi (links) feliciteert Andrés Iniesta - © Pro Shots

Barcelona ook foutloos in vijfde thuisduel

21 oktober 2017
Barcelona is dit seizoen in eigen stadion nog zonder puntenverlies. Tegen Málaga speelde de koploper niet groots, maar werden wel weer drie punten bijgeschreven: 2-0.

Het openingsdoelpunt viel al in de tweede minuut, en had afgekeurd moeten worden. Gerard Deulofeu scoorde na een voorzet vanaf links.

De bal had de achterlijn ruimschoots gepasseerd, zodat Málaga een doeltrap had moeten krijgen. Sommige spelers van Barcelona keken ook verbaasd toen de scheidsrechter gewoon naar de middenstip wees en het doelpunt goedkeurde.

Voor Deulofeu, afgelopen zomer teruggehaald van Everton, was het zijn eerste doelpunt in het eerste elftal van Barcelona. De tweede treffer kwam in de tweede helft op naam van Andrés Iniesta.

Barcelona, dat vorige week bij Atlético de eerste punten in La Liga liet liggen (1-1), heeft na negen speelronden vier punten meer dan nummer twee Valencia. De ploeg uit de Sinaasappelstad won eerder op zaterdag met 4-0 van Sevilla. (FOX Sports/ANP)

PSV boekt solide zege op Heracles

22 oktober 2017
PSV boekt solide zege op Heracles
PSV heeft zondag in de Eredivisie de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo met 3-0 gewonnen. Voor de Eindhovenaren was het de vijfde overwinning...