Tom Brady
Tom Brady - © ANP

Patriots oppermachtig in herhaling Super Bowl

23 oktober 2017
In een herhaling van de Super Bowl heeft New England Patriots opnieuw een pijnlijke nederlaag toegebracht aan Atlanta Falcons. De regerend kampioen was in zware mist met 23-7 te sterk voor de runner-up van afgelopen seizoen.

De Patriots bezorgden begin februari de Falcons een trauma door in de seizoenfinale een 3-28 achterstand om te draaien in een 34-28 zege. De nederlaag van zondag was met name pijnlijk vanwege de kansloze indruk die de Falcons maakten.

Tom Brady
Aan de hand van quarterback Tom Brady sloegen de Patriots toe met zeventien punten in het tweede kwart, waarna ze zich geen zorgen meer hoefden te maken.

Brady vond Brandin Cooks en James White met korte touchdown-passes, terwijl kicker Stephen Gostkowski voor drie fieldgoals tekende.

Leiding
Na een tegenvallende seizoenstart met twee nederlagen in vier wedstrijden hebben de Patriots nu alweer drie keer op rij gewonnen.

De ploeg uit New England gaat met 5-2 aan de leiding in de AFC East. Buffalo Bills en Miami Dolphins (4-2) hebben een wedstrijd minder gespeeld. (FOX Sports)