Carson Wentz (11)
Carson Wentz (11) - © ANP

Wentz loodst Philadelphia Eagles langs Washington Redskins

24 oktober 2017
Philadelphia Eagles heeft zijn voorsprong in de NFC East vergroot. De koploper was in een rechtstreeks duel met naaste belager Washington Redskins met 34-24 te sterk.

Met de vijfde zege op rij komen de Eagles op zes overwinningen tegenover één nederlaag. De Redskins en Dallas Cowboys (3-3) delen nu de tweede plaats.

Carson Wentz
De grote man op Lincoln Financial Field in Philadelphia was Carson Wentz. De 24-jarige quarterback van de Eagles zorgde er met drie touchdown-passes voor dat de thuisploeg een vroege 3-10 achterstand omboog in een 24-10 voorsprong.

Nadat de Redskins waren teruggekomen tot op zeven punten, gooiden Wentz en de Eagles tijdens het laatste kwart de wedstrijd in het slot met een vierde touchdown.

Wentz was in totaal succesvol met zeventien van zijn 25 pogingen, terwijl hij 268 yards overbrugde met zijn passes. Ook was hij goed voor 63 rushing yards, het hoogste aantal uit zijn carrière.

Jason Peters
Er was niet alleen goed nieuws voor Philadelphia. De ploeg zag linker tackle Jason Peters uitvallen met een ogenschijnlijk zware knieblessure. (FOX Sports)