Sven van Beek moet de KNVB Beker-wedstrijd van Feyenoord tegen Swift nog aan zich voorbij laten gaan.

De verdediger is nog niet hersteld van een heupblessure die hij vorige week in de Champions League-wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk opliep. Hij ontbrak daardoor zondag ook al in De Klassieker tegen Ajax (1-4).

"Sven heeft de laatste dagen veel progressie gemaakt, sneller dan de dagen daarvoor. We zijn aan het kijken wanneer hij weer speelklaar kan zijn. Ik verwacht niet dat hij langdurig afwezig zal zijn", liet trainer Giovanni van Bronckhorst op de website van Feyenoord weten.

'Winst bouwt vertrouwen'
Volgens Van Bronckhorst komt het goed uit dat er na de zware thuisnederlaag tegen Ajax binnen enkele dagen alweer een nieuwe wedstrijd volgt voor zijn ploeg.

"Verlies is het ergste dat er is in het voetbal. Hoe sneller er weer een wedstrijd komt, hoe sneller je de kans krijgt om weer te winnen. Zeker in de fase waarin wij nu zitten, is winst het enige dat telt. Door winst krijg je vertrouwen." (FOX Sports/ANP)

Buffon kondigt afscheid aan

24 oktober 2017
Buffon kondigt afscheid aan
Doelman Gianluigi Buffon heeft zijn afscheid aangekondigd. De bijna veertigjarige keeper van Juventus werd maandag door de wereldbond FIFA nog...