RKC Waalwijk heeft zonder problemen de derde ronde bereikt van de KNVB-beker. De Brabanders hadden op eigen veld geen moeite met De Treffers: 7-0.

De thuisclub leidde bij de rust al met 3-0 dankzij treffers van Saïd Bakari, Roland Bergkamp en Johan Voskamp. Na de pauze tilde Noël de Graauw met een hattrick binnen zeven minuten de stand naar 6-0. Bakari zorgde voor de uitbundige eindstand: 7-0.

Overige wedstrijden
Fortuna Sittard rekende voor eigen publiek af met Go Ahead Eagles: 3-0. Lars Hutten, Mickael Malsa en Wessel Dammers kwamen tot scoren.

SC Cambuur schakelde Den Bosch in Brabant uit: 0-2. Marvin Peersman en Kevin van Kippersluis leidden de Friese ploeg na de rust naar de laatste zestien.

GVVV was voor eigen publiek met 1-0 te sterk voor Koninklijke HFC. Simon Brouwer maakte kort na de rust het verschil in Veenendaal.

VV Katwijk ging op eigen veld met 1-2 onderuit tegen VVSB. Mohamed El Osrouti en Jordy Zwart zetten de bezoekers op een voorsprong van 0-2. De thuisclub kwam daarna niet verder dan een treffer van Robbert Susan. (ANP)

Gerelateerd