Arsenal heeft het zichzelf in de bekerwedstrijd tegen Norwich City, dat op het tweede Engelse profniveau speelt, niet gemakkelijk gemaakt.

De Londense club had voor eigen publiek een verlenging nodig om de vijfde ronde te bereiken van de League Cup: 2-1.

Edward Nketiah blonk uit bij de thuisploeg. Hij bracht namens de Gunners zowel de gelijkmaker als de winnende treffer op zijn naam. Voor Norwich City opende Josh Murphy de score. Bij de bezoekers viel Yanic Wildschut vlak voor het einde van de reguliere speeltijd in.

Manchester United
Manchester United heeft zich dinsdag hersteld van de eerste nederlaag van dit seizoen in de Premier League. De ploeg van manager José Mourinho won in de vierde ronde van de League Cup met 2-0 van Swansea City.

Jesse Lingard was de grote man aan de kant van ManUnited. Hij opende in de 21ste minuut de score en maakte er in de 59ste minuut 2-0 van. Het team van basisspeler Daley Blind verloor zaterdag met 2-1 van het gepromoveerde Huddersfield Town.

Crystal Palace
Crystal Palace, de voormalige ploeg van coach Frank de Boer, ging hard onderuit tegen Bristol City, dat uitkomt in de tweede divisie. De ploeg uit de Premier League verloor met 4-1. (ANP)