Het Profcoach Elftal van de Week
Het Profcoach Elftal van de Week - © FOXSports.NL

Profcoach Elftal van de Week - Uitblinker Labyad

8 november 2017
De absolute uitblinker in het Profcoach Elftal van de Week is Zakaria Labyad. Dankzij twee doelpunten van de speler van FC Utrecht werd er met 1-2 gewonnen op bezoek bij Ajax.

Labyad is met zijn twee treffers goed voor 11 punten en laat daarmee Guus Til achter zich. De middenvelder van AZ scoorde tegen Willem II en behaalde daarmee 9 punten.

De verdediging voor doelman Kristinsson van Excelsior (8 punten) bestaat uit Michel Breuer van Sparta, Bart Meijers van NAC en Mathias Høegh van sc Heerenveen (allemaal 5 punten). Aaron Meijers scoorde 6 punten dankzij zijn prachtige treffer voor ADO Den Haag tegen Feyenoord (2-2).

Het middenveld wordt naast Labyad en Til gevormd door Feyenoord-aanvoerder Karim El Ahmadi, Reuven Niemeijer van Heracles (allebei 7 punten) en Ben Rienstra (6 punten). Op bezoek bij het AZ van Guus Til wist Rienstra niet te winnen met Willem II, maar was hij wel goed voor een doelpunt. 

De eenzame aanvaller in het elftal is Jürgen Locadia die voor PSV het net vond in het spektakelstuk tegen FC Twente (4-3). De spits scoorde daarmee 6 punten. (FOX Sports)

Bekijk hier het klassement.

Gerelateerd