Touchdown A.J. Green
Touchdown A.J. Green - © ANP

Langste losing streak in jaren voor 'softe' Denver Broncos

20 november 2017
De waarschuwing van clubbestuurder John Elway heeft het tij niet doen keren bij Denver Broncos. De kampioen van twee jaar geleden ging zondagnacht tegen Cincinnati Bengals voor de zesde keer op rij onderuit: 17-20.

Het was pas de eerste zege voor de Bengals in Colorado sinds 1975. Denver, de hekkensluiter in de AFC West, is ondertussen bezig aan de langste losing streak in 27 jaar.

Soft
Na de serie nederlagen in de laatste weken vond general manager Elway het tijd voor wat harde woorden. “Het team is een beetje soft geworden”, sprak de voormalige quarterback twee dagen voor het treffen met de Bengals.

De analyse van de clublegende zorgde echter niet voor het gewenste effect. Met een achterstand van slechts drie punten en nog een kleine twee minuten te gaan, was er zondag nog genoeg mogelijk voor de Broncos. Denver gaf echter opnieuw niet thuis.

Sack
Quarterback Brock Osweiler kreeg op het beslissende moment een sack te verduren en zag vervolgens in kansrijke positie een laatste pass de mist in gaan, waardoor de Bengals de zege veiligstelden.

Cincinnati-spelverdeler Andy Dalton was bij de bezoekers belangrijk met touchdown-passes op Tyler Kroft, Alex Erickson en A.J. Green.

De Bengals staan met de vierde overwinning in tien wedstrijden op de derde plaats in de AFC North. De Broncos (3-7) kunnen zich langzamerhand gaan voorbereiden op het volgende seizoen. (FOX Sports)

In de nacht van maandag op dinsdag zie je de wedstrijd tussen Seattle Seahawks en Atlanta Falcons om 02.30 uur LIVE op FOX Sports 6