Terrell Suggs (55)
Terrell Suggs (55) - © ANP

Ravens blijven in de race voor wild card na zege op Texans

28 november 2017
Baltimore Ravens mag blijven hopen op de laatste wild card in de AFC. De runner-up van de noordelijke divisie was maandagnacht met 23-16 te sterk voor Houston Texans.

Met de zege komen de Ravens op zes overwinningen tegenover vijf nederlagen, net zoveel als concurrent Buffalo Bills. De Texans (4-7) staan met vijf wedstrijden te gaan op de derde plaats in de AFC South.

Baltimore mocht de verdediging danken voor het positieve resultaat. Aan de hand van linebacker Terrell Suggs wist de thuisploeg de tegenstander gedurende de laatste drie kwarten weg te houden bij de end zone.

T-Sizzle
Suggs ontfutselde onder meer in de slotfase de bal aan Houston-quarterback Tom Savage, waardoor kicker Justin Tucker de marge op de zeven punten kon schieten. T-Sizzle tekende tevens voor twee sacks.

Javorius Allen en Alex Collins draaiden met touchdowns een vroege achterstand om in een 14-7 voorsprong. Het waren meteen ook de laatste touchdowns van de avond.

Kickers Tucker en Ka'imi Fairbairn waren in het restant van de wedstrijd allebei goed voor drie fieldgoals, waarmee de eindstand werd bepaald. (FOX Sports)

De wedstrijd tussen Dallas Cowboys en Washington Redskins zie je in de nacht van donderdag op vrijdag om 02.25 uur LIVE op FOX Sports 6