UFC 218 Detroit: Overeem vs. Ngannou (samenvatting)

Alistair Overeem delft het onderspit tijdens UFC 218

3 december 2017
Alistair Overeem heeft tijdens UFC 218 zijn meerdere moeten erkennen in Francis Ngannou. De Nederlander werd in Detroit tijdens de eerste ronde knock-out geslagen.

De 37-jarige Overeem nam tegen de zes jaar jongere Kameroener meteen het initiatief, maar wist de druk niet vol te houden.

Na een herstart van de referee sloeg Ngannou vervolgens op indrukwekkende wijze toe. The Predator ontweek een klap van Overeem en haalde zelf op verwoestende wijze uit met zijn linker, waarna het gevecht meteen was afgelopen.

De elfde overwinning in twaalf gevechten betekende voor Ngannou dat hij binnenkort op mag voor de titel tegen regerend kampioen Stipe Miocic. Overeem heeft nu 43 zeges en 16 nederlagen op zijn CV.

 

Max Holloway
Max Holloway verdedigde even later tijdens het hoofdgevecht met succes zijn titel in het vedergewicht tegen voormalig kampioen José Aldo.

De 25-jarige Amerikaan won van de Braziliaan na een technische knock-out in de derde ronde. Het was de tweede keer dit jaar dat Holloway te sterk was voor Aldo. (FOX Sports)