Russell Wilson (3)
Russell Wilson (3) - © ANP

Seattle Seahawks maakt einde aan winning streak Philadelphia Eagles

4 december 2017
Seattle Seahawks heeft de winning streak van Philadelphia Eagles beëindigd. De ploeg van quarterback Russell Wilson was op eigen veld met 24-10 te sterk voor het beste team van de NFL.

Het was voor de Eagles de eerste domper na negen overwinningen op rij en pas de tweede nederlaag van het seizoen. De formatie uit Philadelphia komt daarmee op 10-2, net als Minnesota Vikings en New England Patriots.

De Seahawks blijven met de overwinning in de race voor een play-offticket. Het team is na een 8-4 seizoen de runner-up van de NFC West.

Wilson was zondagnacht weer eens de grote man voor Seattle. De quarterback was succesvol met 20 van zijn 31 pogingen, waaronder drie touchdown-passes, en overbrugde in totaal 227 yards.

De Seahawks hadden dankzij touchdowns van Jimmy Graham en Tyler Lockett na drie kwarten al een 17-3 voorsprong te pakken. J.D. McKissic zette in de slotfase de eindstand op het bord. (FOX Sports)

De wedstrijd tussen Cincinnati Bengals en Pittsburgh Steelers zie je in de nacht van mandag op dinsdag om 02.30 uur LIVE op FOX Sports 6