Deion Jones
Deion Jones - © FOXSports.NL

USA Update - Falcons winnen van rivaal Saints

8 december 2017
Het laatste sportnieuws uit de Verenigde Staten zie je bij FOX Sports in de nieuwe rubriek USA Update.

Deion Jones goud waard voor Atlanta Falcons
Atlanta Falcons heeft nog uitzicht op de NFL-play-offs. Dankzij een fantastische interceptie van Deion Jones werd het cruciale duel met New Orleans Saints nipt gewonnen: 20-17. Na een slecht begin aan het seizoen, dat gepaard ging met veel blessures, is er nu weer hoop op de play-offs.

Penguins winnen weer
Pittsburgh Penguins is weer op stoom. De ijshockeyers uit Pennsylvania, die vijf van hun laatste zes wedstrijden wonnen, kregen ook New York Islanders klein: 4-3.

Vlak voor tijd stond het nog 3-1 voor de Penguins, maar via Mathew Barzal en Brock Nelson kwamen de New Yorkers terug tot 3-3. De 32-jarige routinier Matt Hunwick bezorgde Pittsburgh Penguins met zijn goal in de extra tijd alsnog de volle buit.

Wizards, Lakers winnen in NBA
Washington Wizards heeft voor het eerst in bijna een maand tijd twee achtereenvolgende duels in de NBA gewonnen. Phoenix Suns werd met 109-99 verslagen.

Abasolute uitblinker Bradley Beal nam maar liefst 34 punten voor zijn rekening. Beal noteerde dinsdag tegen Portland Trailblazers al 51 punten, een record voor hem. Tegen Phoenix Suns kwam Beal eerder dit jaar al tot veertig punten.

Los Angeles Lakers maakte een einde aan een lange losing streak. ​De basketballers uit Californië wonnen nipt van Philadelphia 76ers (107-104), waarbij de winnende driepunter op naam kwam van Brandon Ingram. (FOX Sports)

Vlap tekent tot 2022 in Heerenveen

8 december 2017
Vlap tekent tot 2022 in Heerenveen
Michel Vlap blijft voorlopig bij sc Heerenveen. De twintigjarige middenvelder zou in de belangstelling staan van meerdere clubs, maar ondertekende...