"Als we van PSV winnen, kunnen we het nog halen"

Keizer rekent op Wöber en gelooft in titelkansen

8 december 2017
10 december 2017

Ajax

-

PSV

Eredivisie
Maximilian Wöber is inzetbaar voor Ajax in de topper tegen PSV van aanstaande zondag.

De Oostenrijkse linksback werkte zonder problemen de volledige vrijdagtraining af. Ajax wacht wel een eventuele reactie op zaterdag af, voordat er definitief een knoop over Wöbers inzetbaarheid wordt doorgehakt.

"Komt goed", reageerde trainer Marcel Keizer in eerste instantie op de persconferentie. Drie andere linksbenige verdedigers - Daley Sinkgraven, Nick Viergever en Mitchell Dijks - ontbreken nog.

Younes en Huntelaar
Achter de namen van Amin Younes en Klaas-Jan Huntelaar staat nog een vraagteken. Keizer: "Klaas heeft vandaag helemaal meegetraind en Amin heeft er twee trainingen opzitten. Morgen moet blijken of ze kunnen spelen."

De coach van de Amsterdammers weet wat er op het spel staat tegen de Eindhovense koploper. "De druk is hetzelfde als altijd. Maar het gat is tien punten met PSV. Dan weet je dat je moet winnen. We moeten zondag in ieder geval veel variatie in ons spel leggen om PSV stuk te kunnen spelen."

En over de kansen op de titel: "Als we winnen, de schade beperkt houden tot de winterstop, kunnen we het zeker halen."(FOX Sports)

Ajax - PSV is zondag vanaf 16.45 uur LIVE te zien op FOX Sports 1