De Washington Capitals vieren feest
De Washington Capitals vieren feest - © ANP

USA Update - Capitals boeken vierde zege op rij

9 december 2017
De Washington Capitals hebben hun goede vorm een vervolg gegeven. De ploeg van coach Barry Trotz was met 4-2 te sterk voor de New York Rangers.

De beslissing viel pas met 3.22 minuten op de klok. Matt Niskanen maakte er 3-2 van, waarna Tom Wilson de eindstand op het bord zette.

De Capitals klommen door de zege naar een gedeelde eerste plaats, gelijk met Columbus, in de competitieve Metropolitan Division. Stanley Cup-kampioen Pittsburgh Penguins heeft twee punten minder, de Rangers vijf punten.

"Ik laat me niet meeslepen door onze goede uitgangspositie", zei Trotz echter. "Deze hele 'Metro division' is een monster. We zullen het hele jaar vol aan de bak moeten."

De bovenste zes ploegen staan slechts vijf punten uit elkaar.

Cavaliers missen eigen record

Na dertien overwinningen op rij weten de basketballers van Cleveland Cavaliers weer wat verliezen is. Indiana Pacers was met 106-102 net te sterk voor de kampioen in de NBA van het seizoen 2015-2016.

De 'Cavs' waren een maand ongeslagen en konden met een veertiende zege in Indiana het clubrecord breken. Sterspeler LeBron James was goed voor 29 punten, maar zijn teamgenoten misten precisie bij de afwerking. (FOX Sports/ANP)