Arjen Robben krijgt pas in het voorjaar duidelijkheid over zijn toekomst bij Bayern München. Dat heeft voorzitter Karl-Heinz Rummenigge gezegd tegen de Duitse krant TZ.

De contracten van Robben en de Fransman Franck Ribéry lopen aan het einde van dit seizoen af. “Het zijn beiden spelers die erg veel verdienen. We weten wat we aan ze hebben en ze hebben veel voor ons betekend. Maar het is voor ons ook belangrijk hoe het met hen verder gaat”, aldus Rummenigge, die hiermee lijkt te doelen op de blessuregevoeligheid van het duo.

Robben speelde dit seizoen tot op heden elf competitieduels, Ribéry kwam tot acht wedstrijden. Vorig jaar kwam het tweetal tot respectievelijk 26 en 22 optredens.

“We zullen niet op korte termijn een beslissing nemen over een langer verblijf bij de club. We gaan zeker een serieus gesprek met ze voeren, maar ik denk dat dit pas in het begin van het voorjaar zal gebeuren.”

Robben, die komende maand zijn 34e verjaardag viert, moest vorig seizoen ook behoorlijk lang wachten. Toen werd zijn contract in januari verlengd. Hij maakt zich zelf niet druk. “Ik heb nog met niemand gesproken, maar ik ben er relaxed over”, zei de aanvaller zondag bij een bezoek aan de fanclub. (FOX Sports/ANP)

KNVB: alle wedstrijden gaan door

12 december 2017
KNVB: alle wedstrijden gaan door
De KNVB rekent erop dat alle wedstrijden die voor dinsdagavond in de Eredivisie en Jupiler League op het programma staan, kunnen doorgaan.

Gerelateerd

Stand