Aaron Rodgers
Aaron Rodgers - © ANP

USA Update - Groen licht Rodgers, record LeBron James

13 december 2017
Green Bay Packers heeft een enorme opsteker gekregen met het nieuws dat quarterback Aaron Rodgers hersteld is van zijn sleutelbeenbreuk.

De 34-jarige spelverdeler, die de kwetsuur medio oktober opliep tijdens de nederlaag bij Minnesota Vikings, kan zondag in het duel met Carolina Panthers zijn rentree maken.

Rodgers was in topvorm toen hij geblesseerd raakte. Na de eerste vijf duels van het seizoen had hij de meeste touchdown-passes achter zijn naam staan in de NFL (13). Onder back-up Brett Hundley zakte de ploeg naar de derde plaats in de NFC North (7-6), maar met de terugkeer van Rodgers mogen de Packers weer hopen op de play-offs.

Record LeBron James
LeBron James heeft in de NBA een van zijn eigen records aangetikt. De superster van Cleveland Cavaliers tekende voor zeventien assists, een persoonlijke mijlpaal, tijdens de 123-114 zege op Atlanta Hawks. James was ook nog eens goed voor 25 punten.

De Cavaliers bezetten de tweede plaats in de Eastern Conference. De ploeg uit Ohio heeft twintig overwinningen en acht nederlagen geboekt.

Tampa Bay wint topper
Tampa Bay Lightning heeft de kraker in de NHL tegen St. Louis Blues in een 3-0 zege omgezet. Brayden Point, Nikita Kucherov en Tyler Johnson scoorden tijdens de clash tussen de koplopers in de Eastern en Western Conference.

Tampa Bay gaat aan de leiding in de oostelijke groep met 46 punten uit dertig duels. St Louis gaat ondanks de domper nog aan kop in het westen met 44 punten. (FOX Sports)

NBA Highlights woensdag in FOX Sports Vandaag om 23:00 uur op FOX Sports 1

New York Islanders - Dallas Stars in de NHL woensdag om 01.00 uur op FOX Sports 6

NFL Gameday donderdag om 20:05 uur op FOX Sports 2


Gerelateerd