Jonas Valanciunas
Jonas Valanciunas - © ANP

USA Update - Koploper NBA onderuit bij hekkensluiter

27 december 2017
De basketballers van Toronto Raptors hebben een verrassende nederlaag geleden. Op bezoek bij Dallas Mavericks gingen ze met 98-93 onderuit.

Harrison Barnes speelde een sterke wedstrijd voor Dallas. Hij was goed voor zestien punten en tien rebounds. Kyle Lowry kon Toronto met 23 punten niet aan een zege helpen.

Dallas Mavericks blijft de hekkensluiter van de Western Conference van de NBA. Toronto Raptors staat tweede in de Eastern Conference, achter koploper Boston Celtics. Titelverdediger Golden State Warriors voert de Western Conference aan.

Patriots halen ervaren Harrison
Regerend kampioen New England Patriots heeft de selectie versterkt met de ervaren James Harrison. De 39-jarige linebacker stond tot voor kort onder contract bij Pittsburgh Steelers, waarmee hij in 2005/2006 en 2008/2009  de Super Bowl veroverde.

De Patriots van quarterback Tom Brady staan op de eerste plaats in de AFC East met twaalf zeges tegenover drie nederlagen. Harrison grapte op social media dat hij met de 40-jarige Brady eindelijk een oudere ploeggenoot heeft gevonden. (FOX Sports/ANP)


NBA Highlights zie je dagelijks in FOX Sports Vandaag om 19.30 uur en 23.00 uur op FOX Sports 1

NFL Gameday zie je donderdag om 20:00 uur op FOX Sports 2

Gerelateerd