Michiel Kramer
Michiel Kramer - © Pro Shots

'Sparta zet zijn zinnen op Feyenoord-spits Kramer'

27 december 2017
Sparta hoopt de selectie voor de tweede seizoenshelft te versterken met Michiel Kramer van Feyenoord, meldt het Algemeen Dagblad.

De club van de kersverse trainer Dick Advocaat heeft zich officieel gemeld voor de aanvaller, bevestigde de zaakwaarnemer van Kramer aan de krant.

Advocaat, die woensdag werd gepresenteerd op Het Kasteel, gaf tijdens de persconferentie al aan dat hij versterkingen wilde halen. Hij zou zich willen richten op spelers die bij topclubs amper aan bod kwamen.

Speeltijd
Kramer hoeft dit seizoen bij Feyenoord niet op veel speeltijd te rekenen. Hij kwam tot op heden slechts in acht competitieduels in actie en maakte één keer de negentig minuten vol.

De spits werd bovendien onlangs tijdelijk uit de selectie gezet, nadat hij in de rust van het bekerduel met Heracles Almelo een broodje kroket op het veld had gegeten.

Kramer arriveerde in 2015 in De Kuip en maakte achttien treffers in 55 competitiewedstrijden. Eerder speelde hij voor NAC Breda, FC Volendam en ADO Den Haag. (FOX Sports)