Orleans Darkwa scoort al na zeventien seconden
Orleans Darkwa scoort al na zeventien seconden - © ANP

USA Update - Giants winnen eindelijk weer eens

31 december 2017
De New York Giants hebben hun eerste zege in reguliere speeltijd geboekt in 2,5 maand. De Washington Redskinds werden met 18-10 opzij gezet.

De Giants doen hun naam tot dusver niet bepaald eer aan. De ploeg van Eli Manning en Odell Beckham jr. ging liefst dertien keer onderuit in zestien wedstrijden. Een week geleden nog waren de Arizona Cardinals met 23-0 te sterk.

Tegen de Redskins stond echter al na zeventien seconden de eerste touchdown op het scorebord, waarna de Giants uitliepen naar een 18-10 zege. De eerste overwinning in regular time sinds 16 oktober, toen de Denver Broncos werden geklopt.

Patriots
De New England Patriots maakten tegelijkertijd korte metten met de stadsgenoot van de Giants, de New York Jets: 26-6. Tom Brady & co gaan aan de leiding in de American League met dertien zeges. Mede-koploper Pittsburgh Steelers won ook: 28-24 van de Cleveland Browns.

De koploper van de Giants' National League, de Philadelphia Eagles, liep tegen een thuisnederlaag op. De Dallas Cowboys waren met 0-6 te sterk. (FOX Sports)

eDivisie: De Ontknoping

31 december 2017
eDivisie: De Ontknoping
Op zondag 31 december zijn vanaf 14.00 uur alle ogen gericht op de ontknoping in de eDivisie.