James Harden
James Harden - © ANP

USA Update - Houston Rockets zonder topscorer Harden

2 januari 2018
Houston Rockets moet het enkele weken zonder superster James Harden doen. De topscorer van de NBA staat buitenspel met een hamstringblessure.

Harden raakte zondag geblesseerd tijdens het duel met Los Angeles Lakers. De MVP-kandidaat maakte tot op heden 32,3 punten per wedstrijd.

Het wegvallen van Harden is een klap voor de Rockets. De formatie uit Houston zit in een dip, nadat vijf van de laatste zes wedstrijden werden verloren. De ploeg is zodoende gezakt naar de tweede plaats in de Western Conference. 

Lundqvist weer belangrijk in buitenlucht
New York Rangers heeft in de NHL de Winter Classic tegen Buffalo Sabres gewonnen. De nummer drie van de Metropolitan Division was op Citi Field met 3-2 te sterk. J.T. Miller maakte in de verlenging de winnende treffer.

Henrik Lundqvist was weer eens de grote man bij de Rangers. De keeper, die zijn vier wedstrijden in de buitenlucht allemaal won, was goed voor 31 saves. Met de 423ste zege uit zijn carrière kwam hij op de gedeelde achtste plaats op de eeuwige ranglijst.

Martin Brodeur (691), Patrick Roy (551), Ed Belfour (484), Roberto Luongo (459), Curtis Joseph (454), Terry Sawchuk (445) en Jacques Plante (437) staan nog boven Lundqvist. Tony Esposito had net als de Zweed 423 overwinningen achter zijn naam staan. (FOX Sports)

NBA Highlights zie je dagelijks in FOX Sports Vandaag om 19.30 uur en 23.00 uur op FOX Sports 1

NFL Gameday zie je donderdag om 20:00 uur op FOX Sports 2