Isaiah Thomas
Isaiah Thomas - © ANP

USA Update - Thomas debuteert bij Cavaliers met zege

3 januari 2018
Isaiah Thomas heeft zijn langverwachte debuut voor Cleveland Cavaliers opgeluisterd met een 127-110 zege op Portland Trailblazers.

Thomas kwam in augustus over van Boston Celtics, terwijl Kyrie Irving in omgekeerde richting ging. De 28-jarige point guard was echter niet direct inzetbaar vanwege een heupblessure.

Thomas tekende tijdens zijn eerste opreden voor de nummer drie in de Eastern Conference voor zeventien punten. LeBron James deed het nog ietsje beter met 24 punten.

Palmer zet een punt achter loopbaan
In de NFL was het grote nieuws dat quarterback Carson Palmer van Arizona Cardinals er na veertien seizoenen een punt achter zet.

De 38-jarige spelverdeler speelde zijn laatste wedstrijd al op 22 oktober, toen hij zijn arm brak tijdens het duel met Los Angeles Rams in Londen. De Cardinals misten dit jaar voor de tweede keer op rij de play-offs.

Palmer werd tijdens de draft van 2003 als eerste gekozen. Hij speelde tussen 2003 en 2010 voor Cincinnati Bengals, waarna hij twee seizoenen de kleuren van Oakland Raiders verdedigde. Hij arriveerde in 2013 bij de Cardinals, waarmee hij twee jaar later de NFC Championship game verloor van Carolina Panthers. (FOX Sports)

NBA Highlights zie je dagelijks in FOX Sports Vandaag om 19.30 uur en 23.00 uur op FOX Sports 1
NFL Gameday zie je donderdag om 20:00 uur op FOX Sports 2