Stephen Curry
Stephen Curry - © ANP

USA Update - Warriors dankzij Curry door oog van de naald

4 januari 2018
Golden State Warriors heeft in de Amerikaanse profcompetitie NBA met klein verschil gewonnen bij Dallas Mavericks.

Dat had de formatie te danken aan een uitschieter van Stephen Curry, drie seconden voor het einde. Met een fraaie score zorgde hij voor het verschil, 125-122.

Curry was de meest productieve speler voor de Warriors, met 32 punten. Daarna volgden Kevin Durant en Klay Thompson, beiden met 25. Voor Golden State Warriors betekende het de achtste opeenvolgende zege.

Red Wings winnen in overtime
Detroit Red Wings doet er alles aan om zich omhoog te werken in de NHL. Door een 2-1 overwinning in overtime tegen Ottawa Senators pakten de mannen uit Michigan voor de derde keer op rij een zege. 

Andreas Athanasiou was goud waard voor de Red Wings. Hij tekende voor beide goals in het eigen Little Caesars Arena in Detroit. Het is de eerste zege in overtime voor de ploeg dit seizoen, na liefst zes nederlagen.

De goal in ​OT​ van Athanasiou viel al na zes seconden, daarmee evenaarde hij het record in de NHL.

Ryan Dzingel deed wat terug voor de Canadezen, die onderaan de Eastern Conference bungelen. Detroit kan omhoog kijken en zich uit de middenmoot proberen te werken, zeker met de eerste winning streak van drie wedstrijden dit seizoen op zak. (FOX Sports/ANP)

NBA Highlights zie je dagelijks in FOX Sports Vandaag om 19.30 uur en 23.00 uur op FOX Sports 1
NFL Gameday zie je donderdag om 20:00 uur op FOX Sports 2