Michiel Kramer
Michiel Kramer - © Pro Shots

Feyenoord zonder Kramer naar Marbella

9 januari 2018
Feyenoord gaat zonder Michiel Kramer op trainingskamp naar Marbella. De reservespits mag uitkijken naar een andere club en blijft daarom achter in Rotterdam.

Kramer wees zelf een overstap naar Sparta Rotterdam af, omdat hij wil wachten op een andere kans.

Trainer Giovanni van Bronckhorst stapte dinsdagochtend met 28 spelers het vliegtuig in richting het zuiden van Spanje, onder wie de jeugdspelers Wouter Burger (16 jaar), Lutsharel Geertruida (17) en Orkun Kökcü (17).

Terugkeer
De centrumverdedigers Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden behoren na langdurig blessureleed ook weer tot de selectie, evenals de linksbacks Ridgeciano Haps en Miquel Nelom die de laatste weken voor de winterstop eveneens geblesseerd aan de kant stonden.

Klassieker
Feyenoord gaat zich in Marbella voorbereiden op de tweede seizoenshelft. De regerend landskampioen speelt zaterdag waarschijnlijk een oefenwedstrijd tegen de Zwitserse club FC Luzern.

De Rotterdammers hervatten de competitie op zondag 21 januari met de Klassieker in Amsterdam tegen Ajax. Drie dagen later staat de inhaalwedstrijd tegen FC Utrecht op het programma. (ANP)