Samenvatting SC Corinthians - PSV

Lammers held en schlemiel bij PSV tegen Corinthians

11 januari 2018
PSV heeft in de Florida Cup gelijkgespeeld tegen het Braziliaanse Cortinthians. De held en de schlemiel was Sam Lammers: hij zette PSV in blessuretijd op 1-1, maar hij miste ook als enige een pingel waardoor PSV een extra punt misliep.

Daardoor liepen de Brazilianen met twee punten van het veld in Orlando en mag PSV ondanks de verloren penaltyserie één punt beschrijven. 

Corinthians kwam in de 23ste minuut op voorsprong. Rodriguinho kon na een mooie vrije trap van dichtbij binnenschieten. Na de pauze kreeg PSV veel kansen op de gelijkmaker, maar Hirving Lozano, Luuk de Jong en Gastón Pereiro misten. In blessuretijd scoorde invaller Lammers alsnog.

Florida Cup
De Eindhovenaren spelen een oefentoernooi in Florida ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. PSV wil in Florida een goede basis leggen voor drie lastige uitwedstrijden op rij, eind januari: Heracles, FC Twente en Feyenoord (beker).

Morgen is het eveneens Braziliaanse Fluminense de tegenstander.

Andere deelnemers zijn Legia Warschau, Glasgow Rangers, Atlético Mineiro, Atlético Nacional (Colombia) en Barcelona Sporting Club uit Ecuador. Tegen die clubs speelt PSV niet.

PSV - Fluminense is in de nacht van vrijdag op zaterdag vanaf 00.55 uur LIVE te zien op FOX Sports 1