Dani vs. Jaey
Dani vs. Jaey - © FOXSports.NL

eDivisie: 'halfgaar' Ajax deelt klap uit aan Feyenoord

16 januari 2018
Speelronde 2 in de eDivisie is in volle gang! Met het oog op komend Eredivisie-weekend werd op de Xbox alvast De Klassieker afgewerkt. Dani klopte met zijn Ajax aartsrivaal Feyenoord, van Jaey, met 3-2.

Dat was een bijzondere prestatie, want Dani was nog grieperig en voelde zich alles behalve lekker. Na de zege was ook duidelijk te zien dat hij zijn maaginhoud maar net wist binnen te houden.

Pols
Het was ook wel een potje om misselijk van te worden, als je voor Ajax bent tenminste. Dani kwam met gemak 3-0 voor, maar verspeelde daarna de voorsprong bijna.

In het slot voerde Jaey de druk aardig op, maar verder dan een 3-2 kwam hij niet meer. Na afloop gaf Dani toe dat hij het 'ineens niet meer zag zitten' na de aansluitingstreffer van de Rotterdammers.

Bovenin
Door de zege schaart Ajax zich bij koploper AZ. Net als Aristote, eSporter van de Alkmaarders, is Dani nu in het bezit van zes punten na twee duels.

Hetzelfde geldt voor Sparta. De Kasteelheren, aangestuurd door Frank, klopte stadsgenoot Excelsior (Levy) in een Rotterdams onderonsje met 5-3. Ook Frank heeft zes punten verzameld.

Vitesse, in handen van Paskie, versloeg het sc Heerenveen van Niels met 2-1.

De eDivisie zie je maandag, dinsdag en woensdag om 16.00 uur op FOX Sports 1

Vanaf 19.00 uur zijn de wedstrijden die diezelfde dag zijn uitgezonden gratis te zien op FOXSports.nl/eDivisie

(FOX Sports)

Gerelateerd