Een blije Menno Bouhuijzen na zijn eerste overwinning
Een blije Menno Bouhuijzen na zijn eerste overwinning - © FOXSports.NL

eDivisie: Menno en NAC pakken eindelijk eerste zege

17 januari 2018
Menno Bouhuijzen heeft eindelijk zijn eerste wedstrijd gewonnen in de eDivisie. De eSporter van NAC wachtte al achttien duels op een zege, maar heeft die na negentien wedstrijden eindelijk binnen.

In de eerste seizoenshelft eindigde NAC kansloos onderaan in de eDivisie zonder ook maar één punt. Het kan de tweede seizoenhelft dus alleen maar beter gaan voor Menno, en dat gebeurd dus ook direct.

Eerste overwinnig
Tegen PEC Zwolle doorbreekt Menno de lange droogte en pakt hij direct zijn eerste overwinning. Stefan Vellinga wordt met maar liefst 1-3 verslagen en dus zijn de eerste drie punten in de eDivisie een feit voor de eSporter én supporter van NAC.

Met zijn eerste overwinning klimt Menno flink op de ranglijst en laat hij die hatelijke (gedeelde) laatste plaats voorlopig achter zich. NAC staat nu op de elfde plaats in de eDivisie.

​Overige duels
​Naast NAC Breda wonnen ook PSV en FC Groningen hun wedstrijd. FC Groningen haalde uit tegen het nog puntloze Willem II: 0-5. Ali Riza Aygün sluit met PSV weer aan bij de koplopers na een 1-2 zege op Heracles Almelo.  (FOX Sports)

De eDivisie zie je maandag, dinsdag en woensdag om 16.00 uur op FOX Sports 1.

Vanaf 19.00 uur zijn de wedstrijden die diezelfde dag zijn uitgezonden gratis te zien op FOXSports.nl/eDivisie.