Zondag is de dag van De Klassieker: Ajax - Feyenoord. De wedstrijd van het jaar is op verschillende manieren te bekijken via FOX Sports.

De Tafel van Kees
's Ochtends staat De Tafel van Kees in het teken van Ajax - Feyenoord. Kees Jansma praat vanaf 10.00 uur met verschillende gasten, onder wie de nieuwe algemeen directeur van de landskampioen: Jan de Jong. 

Ook schuiven PEC Zwolle-trainer en oud-Ajacied John van 't Schip, oud-trainer Aad de Mos en FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren aan.

Televisie
De wedstrijd is vanaf 14.30 uur uiteraard te zien op FOX Sports 1. In verband met de andere Eredivisie-wedstrijden is er een aparte voorbeschouwing op kanaal 5, die begint om 13.45 uur.

Toine van Peperstraten verzorgt met analisten Arnold Bruggink en Bert van Marwijk een uitgebreide vooruitblik. Na afloop is er op kanaal 5 ook een langere nabeschouwing, tot 17.15 uur.

FOX Sports GO
Uiteraard is de wedstrijd ook te volgen via de app. Zorg ervoor dat je op tijd je koppeling met je persoonlijke GO-account maakt! Doe dit op tijd, vanwege mogelijke inlogproblemen bij grote drukte rond 14.30 uur.

Heb je geen abonnement en wil je de wedstrijd toch kijken? ​Bestel De Klassieker dan los via je tv-aanbieder. 

Kan je niet kijken? 
Ben je helemaal niet in staat om de wedstrijd te kijken? Zondagavond kun je de wedstrijd terugkijken op de website van FOX Sports. De samenvatting is aan het einde van de middag ook te vinden op de website.

Extra analyses over De Klassieker zijn na afloop te zien in Dit was het Weekend, verzorgd door Jan-Joost van Gangelen, Kenneth Perez en Mario Been. (FOX Sports)